Ar-Ge TCI Kabin İçi Sistemleri Ceo'su Müjdat Uludağ; Disiplinlerarası Mühendislik: TCI’nin Kabin İiçindeki Ar-Ge Stratejisi
Ar-Ge Anadolu Isuzu Ar-Ge Grup Direktörü Hakan Kefoğlu; Geleceğin Mobilitesine Bugünden Yatırım Yapıyoruz
Ar-Ge Balparmak Yönetim Kurulu Başkanı Özen Altıparmak;Balparmak, Uluslararası Komisyonda Bilimsel Liderliğe Seçildi
Ar-Ge İleri Pencere Vorne Genel Müdürü Nagehan Demir; İnovatif Ar-Ge Çalışmalarımızla Geleceğe Yön Veren Teknolojiyi Üretiyoruz
Ar-Ge 2024 Yılı Mobilya Aksamları ve Orman Ürünleri Sektöründe Ar-Ge'ye En Fazla Harcama Yapan Şirketler
Ar-Ge Okuman Medikal Yönetim Kurulu Başkanı Ogan Uçak; Yüksek Teknolojili Tıbbi Cihazlar ve Yenilikçi Çözümler Üretiyoruz
Ar-Ge Ertunç Özcan Yönetim Kurulu Başkanı Onur Özcan; İnovasyonla Sağlık Teknolojilerinde Yeni Ufuklar Açıyoruz
Ar-Ge World Medicine Ar-Ge ve Ruhsatlandırma Direktörü Erdinç Babuç; Ar-Ge'den Üretime: Türkiye'nin İlaç İhracatındaki Gücünü Artırıyoruz
Ar-Ge SeturTech Ar-Ge Direktörü Nilay Azizoğlu; "Teknoloji ve İnovasyonla Seyahatin Kuralları Yeniden Yazılıyor"