eBay Almanya'nın başına bir Türk getirildi

2014 Ocak ayından bu yana GittiGidiyor Genel Müdürü olarak Türkiye'de internet girişimciliğine yön veren ve internet dünyasının önemli isimlerinden biri olan Gülfem Toygar, eBay Almanya operasyonlarının başına getirildi.
eBay’in en büyük organizasyonlarından biri olan eBay Almanya’nın ilk Türk üst düzey yöneticisi olarak yeni görevinden duyduğu heyecanı belirten Toygar; “GittiGidiyor, 15 yıldır iş modeliyle Türkiye’de sadece e-ticareti geliştirmeye değil, girişimciliği de destekleyen bir pazaryeri ekosistemini oluşturmaya hizmet ediyor. Yükselen başarı grafiği sadece ülkemizde değil, eBay dünyasında da tescillendi. Yeni görev tanımımın kişisel kariyerime olduğu kadar Türkiye’deki kadın yöneticilerin başarılarına dikkat çekeceğine inanıyorum. GittiGidiyor’u çok deneyimli bir yöneticiye ve sürdürülebilir başarının formülünü çözmüş bir ekibe emanet etmekten gurur duyuyorum” dedi.
GittiGidiyor Türkiye Genel Müdürü Öget Kantarcı olacak
1 Ağustos 2015'ten itibaren GittiGidiyor Genel Müdürü ünvanını Gülfem Toygar'dan devralacak Öget Kantarcı, uzun yıllar e-ticaret sektöründe yöneticilik yapmış, 2014 yılından bu yana GittiGidiyor’un Ticari Direktörü olarak kariyerine devam eden deneyimli bir isim.
2015’in ilk çeyreğinde yüzde 55 büyüdü.
GittiGidiyor’un Ocak-Şubat-Mart 2015 tarihlerindeki verilerine göre 33 milyon aylık ziyaret ortalamasına ve 12 milyonu aşkın üyeye sahip GittiGidiyor, 2015’in ilk çeyreğinde de hız kesmeden büyümeye devam ediyor. GittiGidiyor’un, 2015 ilk çeyrek büyüme oranı yüzde 55, mart ayı büyüme oranı ise yüzde 119 olarak açıklandı. GittiGidiyor üye kazanımında geçen yıla göre yüzde 20 oranında bir artış yakaladı.