Ar-Ge Prof. Dr. Alper B. İskit Ar-Ge 500 Analizi; Küresel İlaç Endüstrisinin Göz Ardı Edilemez Rota Değişimi: Biyoteknolojik İlaçlar
Ar-Ge Dr. H. Bader Arslan'dan Türkiye Ar-Ge 500 Analizi; Yüksek Teknolojili Sektörlerdeki Varlığımız Artmalı
Ar-Ge ARGE Danışmanlık, Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yılmaz Argüden'den Ar-Ge 500 Değerlendirmesi; Daha Rekabetçi Olmak İçin Nasıl Bir Ar-Ge Yaklaşımı?
Genel OSTİM TeknikÜniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Ali Yülek'ten Turkishtime Ar-Ge 500 Analizi; Yükselen Bir Ekosistem: Türkiye'nin AR-GE Haritası ve Üniversitelerin Dönüştürücü Rolü
Ar-Ge Ar-Ge 500 Analisti Erdem Kaya'dan Patent Analizi; AR-GE Süreçlerinin Fikri Mülkiyet Perspektifinden Analizi
Ar-Ge Sistem Global Teknoloji Genel Müdürü Orhun Ek'ten ARGE 500 Analizi; Türkiye'nin İnovasyon Performansı Yekselişte: GII 2024 Bulguları Üzerinde Değerlendirme
Ar-Ge Ar-Ge 500 Araştırması Analisti Yekta Özözer'den Türkiye Ar-Ge Analizi; AR-GE Yatırımlarında Zorlanıyoruz
Ar-Ge Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İbrahim Yavuz; AR-GE ve İnovasyonun Güç Kaynağı: Teknoloji Geliştirme Bölgeleri
Ar-Ge Türk Havacılık Uzay Sanayii Genel Müdürü Dr. Mehmet Demiroğlu; Ciromuzun Yarısını AR-GE Yatırımları İçin Kullanıyoruz
Ar-Ge İlaç Endüstrisi İşverenler Sendikası Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut; Türk İlaç Endüstri, Yeni Dönemin Eşiğinde
Ar-Ge SASAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Okyay; 2024’te Ekosistem Derinleşti, Stratejik İş Birlikleri Zemin Kazandı
Ar-Ge T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır; HIızlı ve İstikrarlı Büyüyen AR-GE ve İnovasyon Ekosistemimizle, Yüksek Teknolojili Sektörler Sanayi Üretimimizde Pozitif Şekilde Öne Çıkıyor