CEVA 400 milyon $'lık kontrat imzaladı

Dünyanın önde gelen tedarik zinciri yönetim şirketlerinden biri olan CEVA, öncü moda perakendecileri Coast, Karen Millen, Oasis ve Warehouse’a depolama, mağazalara teslimat, e-ticaret koşullarını sağlamak, uluslararası dağıtım ve 4PL hizmetleri sağlamak için toplam 400 milyon $ tutarında 10 yıl süreli kontrat imzaladı.
2025 yılına kadar sürecek yeni kontratlar kapsamında CEVA, Oxfordshire’da kurulu 25.000 metre kare alana sahip ve yılda (30.000 SKU) 20 milyon adet ürün elleçleyecek olan yeni alınan ortak tesisi yönetecek. 330 kişiyi istihdam eden tesis yarı otomatik olup askıda ve kutuda giyim eşyaları ve moda aksesuarları ile ilgili süreçleri Avrupa, Orta Doğu, Rusya, Uzak Doğu ve Latin Amerika’da bulunan 29 uluslararası pazara hizmet verecek. CEVA Kuzey Amerika ve Hong Kong’da gümrükleme işleri ile birlikte 4PL sorumluluğunu yüklenecek.
CEVA aynı zamanda bu dört markanın reverse lojistik faaliyetlerini ve müşteri iadelerini yönetecek, mevsim sonu stok kaldırmada yürütülen temel faaliyetleri yürütecek. Bu yeni kontratlar CEVA için e-ticarete girişte önemli bir gelişmeyi ifade ediyor. CEVA dört marka ve eBay satışları için yılda 1 milyona yakın siparişin koordinasyonunu ve Warehouse’un sezon sonu operasyonları için gerekli şartların hazırlanmasını yüklenecek.